Filtrer efter

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 1.450,00 kr.

Kazuri Smykker | Shop bl.a. Halskæder & Armbånd fra Kazuri

Kazuri

Find de flotteste halskæder, armbånd og figurer her på siden – alt sammen Fairtrade og med en passion for at hjælpe andre.

I 1975 grundlagde den engelske kvinde Susan Wood et keramikværksted i Kenya nær Karen Blixens afrikanske farm. Her begyndte hun sammen med to andre lokale kvinder at håndlave, håndmale og brænde hver perle til de smukke smykker, som du kan finde her på siden.

Susan Wood er født og opvokset i Kenya, og efter et ophold i England rejste hun tilbage til Kenya sammen med sin mand, og siden da er Kazuri kun vokset. I dag har virksomheden over 300 ansatte – primært kvinder, som kan forsørge sig selv og deres familie med dette arbejde.

Kazuri

Aktive filtre

Perler til hele verden

I dag kan du købe smykker fra Kazuri i hele verden, og vi er stolte over at kunne præsentere dem for dig her hos Wienberg-guld.dk. Vi elsker smykker med en højere sags tjeneste, så vi kan være med til at hjælpe dem, som har allermest brug for det.

Halskæderne og armbåndene er farverige og unikke, fordi hver perle er brændt i hånden. Vælg mellem mange farver og mønstre, der matcher dit outfit og din personlige stil. Hos Kazuri er der intet fabriksarbejde – kun håndværk i sin reneste form. Mere unikt bliver det ikke.

Følg os på Facebook