Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 1.892,00 kr. - 16.995,00 kr.

Materiale

Materiale

Kleopatra Smykker | Spar 21% |Køb Smykker fra Kleopatra Online Her

Kleopatra

Lige nu 21% rabat på alt Kleopatra 

Kleopatra er en smuk ombytningsserie i elegant dansk design fra Scrouples. Serien består af Kleopatra og Kleopatra Queen, der begge er designet, så brillanterne fremstår på smukkeste vis i harmoni med guldet, hele serien er fremstillet efter gamle stolte guldsmedetraditioner af dygtige guldsmede.

Lad dine drømme starte her med denne smukke ombytningsserie fra Scrouples. Hurtig levering og gratis fragt.

Hos Wienberg Guld & Sølv er vi autoriserede forhandlere af Scrouples smykker – det er din garanti for, at smykkerne er ægte. Dit smykke leveres i en flot æske med et diamantcertifikat.

Kleopatra

Der er 19 varer.

Viser 1-19 af 19 element(er)

Aktive filtre

Kleopatra er en smuk ombytningsserie i elegant dansk design fra Scrouples.

Serien består af Kleopatra og Kleopatra Queen, der begge er designet, så brillanterne fremstår på smukkeste vis i harmoni med guldet, hele serien er fremstillet efter gamle stolte guldsmedetraditioner af dygtige guldsmede.

Kleopatra og Kleopatra Queen fremstilles i 14 karat rødguld og hvidguld med brillanter i kvaliteten W/SI, serien består af flotte ringe, øreringe, ørebøjler, vedhæng og hjerter.

Kleopatra og Kleopatra Queen kan vokse/ombyttes til et nyt smykke med større brillant (mindste byttetrin er 0,05 ct.) indtil 2 år fra købsdatoen. Der betales kun forskellen mellem det gamle og det nye smykke, og det er selvfølgelig muligt, at skifte mellem rødguld og hvidguld når smykket vokser til et større.

Du er altid hjertelig velkommen i min butik i Silkeborg beliggende Søndergade 19, hvor det selvfølgelig er muligt, at prøve smykkerne og se forskellen på brillant størrelserne og elegancen på Kleopatra og Kleopatra Queen, samt få kompetent faglig vejledning.

Når dit Kleopatra smykke skal vokse/ombyttes, skal du komme ind i butikken, hvor vi sammen finder den bedste løsning for dig.

Det er ikke muligt, at benytte rabatprisen på ombytninger/opgradering af Klaeopatra og Kleopatra Queen. Det er differencen på de to vejl. udsalgspriser (din pris på certifikatet og vejl. udsalgspris på det nye Kleopatra smykke). Vi tilbyder dig 15% rabat på differencen. Kontakt os på mail med billede at dit certifikat, og vi hjælper dig gerne med at udregne prisen.

Følg os på Facebook