Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Pris

Pris

  • 1.871,00 kr. - 25.995,00 kr.

Materiale

Materiale

Vælg ringstørrelse

Vælg ringstørrelse

Kleoprata Smykker | Køb Ringe, vedhæng & Øreringe Her | SPAR 25% NU!

Kleopatra

Kleopatra smykker

Kleopatra-smykker er en smuk ombytningsserie i elegant, dansk design fra det kvalitetssikre smykkebrand Scrouples. Serien består af alt fra Kleopatra-øreringe og Kleopatra-ørestikker til Kleopatra-ringe i både rødguld og hvidguld. Smykkerne fra Kleopatra er fremstillet efter gamle, stolte guldsmedetraditioner af dygtige guldsmede. 

Hos Wienberg Guld & Sølv er vi autoriserede forhandlere af Scrouples’ smykker, og du er derfor garanteret, at Kleopatra-smykkerne er ægte.

Kleopatra

Aktive filtre

Strål som en dronning med Kleopatra smykker

Den eksklusive serie af smykker, Kleopatra, har sit navn efter den vigtige, smukke dronning Kleopatra, der i over 20 år var dronning af det storslåede Egypten. Kleopatras smykker og skønne udseende gjorde, at hun let kunne forføre magtfulde mænd som den kendte Cæsar og Marcus Antonius. 

Med smykker fra Kleopatra-serien kan du udsmykke dig som fortidens dronning og nærmest opnå en royal elegance. Vi har et stort udvalg af Kleopatra-smykker: Øreringe, ørestikker, ringe, hjerter og vedhæng. Alle Kleopatra-smykker er designet, så brillanterne fremstår på smukkeste vis i harmoni med guldet. Du kommer til at stråle som en dronning med dine nye Kleopatra-smykker. Dit smykke leveres i en flot æske med et diamantcertifikat.

Eksklusive Kleopatra-smykker og Kleopatra Queen-smykker

Kleopatra-smykkeserien består af Kleopatra og Kleopatra Queen. 

  • Kleopatra-smykker er fremstillet i 14 karat rødguld og hvidguld med brillanter i kvaliteten W/SI.

  • Kleopatra Queen-smykker er også fremstillet i 14 karat rødguld og hvidguld med brillanter i kvaliteten W/SI. Forskellen er, at Kleopatra Queen-smykker er prydet med mange små brillanter langs siden af smykkerne, hvilket giver et mere eksklusivt udtryk.

Udvalget er bredt af både Kleopatra og Kleopatra Queen-smykker: Øreringe, ringe, ørestikker, vedhæng og hjerter. 

Opgrader dit Kleopatra smykke til en mere luksuriøs udgave

Kleopatra-smykkeserien er en ombytningsserie, hvilket betyder, at du kan opgradere dit Kleopatra-smykke til en mere luksuriøs udgave og kun betale differencen. Du kan altså få et Kleopatra-smykke med en større brillant (mindste byttetrin er 0,05 ct.) inden for 2 år fra købsdatoen. Det gælder både smykker fra Kleopatra og Kleopatra Queen. 

Desuden er det selvfølgelig muligt at skifte mellem rødguld og hvidguld, når du opgraderer smykket fra Kleopatra eller Kleopatra Queen til et større smykke - uanset om det gælder Kleopatra-øreringe, Kleopatra-ringe, Kleopatra-vedhæng eller andre Kleopatra-smykker.

Køb dit Kleopatra smykke hos Wienberg Guld & Sølv

Du er altid hjertelig velkommen i min butik i Silkeborg beliggende på Søndergade 19, hvor du kan prøve Kleopatra-smykkerne og se brillanterne i både Kleopatra-smykker og Kleopatra Queen-smykker. Jeg vil altid gerne hjælpe, have en hyggelig snak og give kompetent vejledning.

Følg os på Facebook