Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 412,00 kr. - 1.095,00 kr.

Materiale

Materiale

Slipsenåle

Til særlige lejligheder skal der et slips til, og med en slipsenål eller slipsekæde kan du nemt sikre, at slipset altid sidder som det skal. Hos Wienberg fører vi flere forskellige slipsenåle og slipsekæder i flotte designs og i et væld af forskellige materialer. Vi har blandt andet slipsenåle i forgyldt sølv, ægte sølv, stål, metal, forgyldt metal, forgyldt stål og sågar også i 8 karat guld til dig, der ønsker en slipsenål udover det sædvanlige. Tag et kig på de forskellige løsninger her, og vælg din favorit blandt vores slipsenåle eller slipsekæder. Så har du altid det rette tilbehør til dit slips lige ved hånden, så du kan føre dig frem med stil og føle dig godt tilpas ved hver en lejlighed.

Slipsenåle

Aktive filtre

Hold styr på dit slips med en slipsenål

Du har gjort dig besværet ved at tage et fint jakkesæt med skjorte og tilhørende slips på. Men slipset irriterer dig, og du skal rette på det igen og igen, for at det sidder helt rigtigt. Netop her kommer slipsenålen ind i billedet, for med den vil du kunne holde dit slips på plads ned langs skjorten, så du ikke behøver at bekymre dig om, om den er på vej på afveje. Slipsenålen er din ven i nød, der vil sætte prikken over i’et på dit outfit.

Flotte slipsenåle af høj kvalitet

Med en slipsenål fra vores sortiment i et tidløst design, der passer til det meste, får du virkelig kvalitet for pengene. Og passer du på den, så kan du have glæde af din nye slipsenål gennem rigtig mange år.

Vælg én helt særlig slipsenål, der skal holde hvert og et af dine slips på plads, eller udvid samlingen af slipsenåle med flere forskellige designs, så du altid har flere slipsenåle at vælge imellem. Valget er op til dig, men med den rette slipsenål kan du fuldende dit outfit.

Hvor skal en slipsenål sidde?

Du kan bruge din skjorte som vejledning til at finde ud af, hvor slipsenålen skal sidde. Slipsenålen placeres korrekt, når den sidder mellem tredje og fjerde knap målt fra toppen af skjorten, hvilket svarer til cirka midt for brystlommen i jakken. På den måde placeres den hverken for højt eller for lavt, og den vil altid kunne tjene sit formål.

Er det moderne med slipsenål?

Det gode ved slipsenåle er, at de kommer i et væld af varianter hvad angår udseende. Du finder både nye styles, der følger med tidens tendenser samt slipsenåle i helt klassiske udtryk. Og af den grund er slipsenålen et stykke moderne tilbehør, der aldrig vil gå af mode.

Gå på opdagelse i vores udvalg af slipsenåle i guld og sølv

Her hos Wienberg fører vi flere forskellige slipsenåle og slipsekæder i flotte designs samt i et væld af forskellige materialer. Tag et kig på de forskellige løsninger her, og vælg din favorit blandt vores slipsenåle eller slipsekæder. Så har du altid det rette tilbehør til dit slips lige ved hånden, så du kan føre dig frem med stil og føle dig godt tilpas ved hver en lejlighed.

Følg os på Facebook