Filtrer efter

Pris

Pris

  • 400,00 kr. - 700,00 kr.

Materiale

Materiale

Vagnbys

Vagnbys er et brand med historie i flere generationer. I 1920 skiftede grundlæggeren Viggo Kristensen navn til Vagnby, så han bedre kunne slå igennem som designer, illustrator og arkitekt. Du kender ham måske som designeren bag ”Wonderful Copenhagen”-plakaten fra 1950’erne med ænderne, som passerer byens sporvogn og biler. Siden da er to generationer af designere og kreative mennesker kommet til.

På siden her finder du tilbehør til bordet til ægte connaisseurer, som kun vil have det bedste af det bedste i sin bolig. Med en passion for redskaber til vinsmagning kan du finde elementer som dekanteringspropper, proptrækkere, karafler og champagnesabler – alt sammen noget, der gør middagen og festen mere eksklusiv.

Vagnbys

Aktive filtre

Flotte gaver fra Vagnbys

Vangbys er et brand, som ønsker at få funktionalitet blandet med elegant design ind i de danske hjem. Det kan du gøre som gave til dig selv, eller hvis du ønsker at glæde andre. Har du en ven, som er vild med champagne og vine, så vil en gave fra denne side helt sikkert falde i hans smag.

Om du er en ægte connaisseur eller sommelier eller blot kan lide smukke genstande, så kan du helt sikkert finde noget her siden her, som kan pynte i dit hjem.

Følg os på Facebook