Filtrer efter

Pris

Pris

  • 251,00 kr. - 5.300,00 kr.

Materiale

Materiale

Vælg ringstørrelse

Vælg ringstørrelse

Marguerit Smykker | Shop den Klassiske Spanske Marguerit Her

Margueritter

 - Lund Copenhagen Marguerit Smykker

Gennem årene har margueritten prydet dansk design i mange henseender. Men især smykkebranchen har taget den lille blomst til sig. Den spanske marguerit i mange forskellige farver, men den blomst, som bliver afbilledet på smykkerne her på siden, er med de traditionelle små, hvide blade.

Blomsten er blevet til et tidløst design, som kvinder i alle aldre bærer. Måske kan du huske smykket fra din mormors smykkeskrin, men i dag er blomsten stadig yderst populær som konfirmations- eller studentergave.

Margueritter

Aktive filtre

Lund Copenhagens margueritter

Her på siden kan du se vores store udvalg af margueritsmykker fra Lund Copenhagen. Brandet er et af de førende firmaer, som designer og producerer halskæder, øreringe, fingerringe og armbånd med den populære form.

Især margueritøreringe er populære, fordi de både kan bruges til at pifte et kedeligt outfit op og pynte til weekendens fester. Vi har øreringe fra Lund Copenhagen med tre forskellige lukkefunktioner: clips, stikkere og ørehængere. Du har altså mulighed for at have øreringene på, om du har hul i øret eller ej.

Du kan finde alle smykkerne i sølv eller forgyldt sølv. Mange kvinder har en præference, når det kommer til guld og sølv. Derfor har vi også et stort udvalg af begge materialer, så du kan være sikker på at finde det design, du ønsker, med den farve, der passer til din personlige stil.

Følg os på Facebook