Filtrer efter

Pris

Pris

  • 299,00 kr. - 449,00 kr.

Mai Copenhagen Smykker | Stort Udvalg i Farver & Mønstre Her

Mai Copenhagen

Designeren bag disse smukke perlearmbånd er den dansk-norske Mai Johansson. Hun har ladet sig inspirere af kulturer fra hele verden, men de nordiske og skandinaviske designmetoder er hendes udgangspunkt. Hvert perlearmbånd er vævet i hånden, og du finder dem i et væld af smukke farvekombinationer og flotte mønstre. 

Tag med på en kulturel rejse i hele verden med Mai Copenhagen, og se inspirationen fra indianerne i Mellemamerika til inuitterne i Grønland. Mai Copenhagen har en ambition om at fremhæve minoriteternes kerneværdier i hvert armbånd, så hvert smykke bliver et unikum.

Mai Copenhagen

Aktive filtre

Smykker med et formål

Oplev et brand, som har både hjertet og håndværket i højsædet. Her er fortidens teksturer, mønstre og symboler blandet med moderne, nordiske trends. Få et værdifuldt smykke, som er produceret efter gammeldags håndværksmetoder.

Du kan være sikker på at finde et armbånd, der både falder i din smag, men som samtidig passer til dit håndled. Armbåndene findes nemlig i størrelserne mellem 17 til 22 cm.

Bliv fristet af de flotte perler i de smukkeste farvekombinationer. De kan med fordel sættes sammen med andre armbånd i sølv eller guld. Giv smykket til kæresten eller veninden, og giv en gave med tanke og passion bag.

Følg os på Facebook