Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 550,00 kr. - 2.400,00 kr.

Vælg ringstørrelse

Vælg ringstørrelse

Mitos Smykker | Køb bl.a. Flotte Øreringe fra Mitos Online Her

Mitos

Se vores udvalg af smykker fra det skandinaviske brand Mitos. Oprindeligt er Mitos et spansk ord for myter, og smykkerne designes af colombianske Miryam Stenderup.

Det er kontrasten mellem det rå og det fine, der inspirerer til de smukke design i Mitos Jewellerys kollektion. Oplev det skandinaviske håndværk med den latinamerikanske inspiration om indianerne, der åndeliggjorde naturen omkring dem. De mente, at guld var solens sved, og sølv var månens tårer.

Du kan se guld- og sølvsmykkerne her på siden. Kom lidt tættere på verdens store kulturarv iført et dansk designet smykke. Det er håndværk i fantastisk kvalitet, som du kan bære til hverdag og til weekendens fester.

Mitos

Aktive filtre

Råt udtryk i fint håndværk

Mitos er elsket af smykkeelskere overalt på grund af deres kombination af et feminint look på et råt smykke. En rå afslibning fremhæver de smukke farver, som bliver brugt i smykkerne. Det perfekte mix af rustikt, råt og feminint.

Her på siden kan du finde inspiration til det næste smykke, du skal forkæle dig selv med. Det kan også være, at du er på udkig efter en halskæde eller øreringe til kæresten eller din veninde. Mitos har et tidløst design, som favner bredt i smag og stil.

Følg os på Facebook