Filtrer efter

Pris

Pris

  • 247,00 kr. - 3.500,00 kr.

Materiale

Materiale

Christian Holm

Fantastiske fantasifulde smykker fra den danske smykkedesigner Christian Holm. Her på siden finder du masser af inspiration til flotte gaver til venner og familie.

Vedhængene her på siden har udgangspunkt i de interesser eller erhverv, som du enten arbejder med eller har en passion for. Det kan være, du er vild med dyr, naturen eller en sport, som skal markeres med et personligt smykke.

Er du til et mere tidløst og enkelt design, så kan du også finde hjerter og kors blandt Christian Holms smykker. De er perfekte som gaver til barnedåb og konfirmationer i familien.

Christian Holm

Aktive filtre

Smykker til svendegildet og studenterfesten

Enhver stor milepæl i livet bør markeres med en gave. Eksamener, svendeprøver og dimissioner bør fejres med en gave. Og hvad er mere personligt end et smykke, som symboliserer den netop aflagte prøve?

Christian Holm har designet smykker til enhver personlighed. Noder, skateboards, værktøj, bagerkringler og vandrestøvler er bare nogle få af alle de flotte vedhæng, du kan købe til en halskæde.

Så skal du til fest ved en nybagt tømrer, musiker, læge eller frisør, så vælg et af de mange flotte smykker her på siden. Det viser, at du kender din venner rigtig godt – mere personligt bliver det ikke.

Følg os på Facebook