Filtrer efter

Pris

Pris

  • 213,00 kr. - 2.675,00 kr.

Materiale

Materiale

Vælg ringstørrelse

Vælg ringstørrelse

Susanne Friis Bjørner | Flotte Øreringe & Halskæder Online Her

Susanne Friis Bjørner

Susanne Friis Bjørner har eksisteret siden 1991 og er et dansk brand, der følger med tidens design og udvikling. Susanne Friis Bjørner grundlagde på egen hånd sin smykkevirksomhed, der sidenhen har fået fast assistance af datteren Benedicte. Den danske smykkegigant henter inspiration ved at rejse rundt i verden, og smykkerne er særligt populære i Europa og Skandinavien, men de er også at finde i både USA og Asien.

Susanne Friis Bjørner udsender nyheder 2 gange om året, og disse er altid med spændende designs og variation af farver i de smukkeste smykkesten og perler. Den danske smykkegigant sørger desuden altid for, at smykkerne er af højeste kvalitet.

Susanne Friis Bjørner

Aktive filtre

Smykker i tidens trends

Hos Wienberg Guld & Sølv er vi stolte over at kunne præsentere disse lækre og smukke smykker fra en stor, dansk designer. Deres enkelte og danske design er altid i tråd med tidens trends og mode, og smykkerne kan kombineres og sammensættes lige efter dit eget udtryk og stil. Dette er virkelig smykker der glæder, når de bliver givet som gave, eller til dig selv fordi du er dig og fortjener det.

Se det store udvalg fra Susanne Friis Bjørner her på siden eller i butikken på Søndergade 19 i Silkeborg.

Følg os på Facebook