Filtrer efter

Pris

Pris

  • 0,00 kr. - 4.300,00 kr.

Materiale

Materiale

San Design Smykker | Stort Udvalg i Forskellige Materialer Her

San Design

Den midtjyske designvirksomhed San – links of joy blev grundlagt i 1990 og bliver nu solgt i hele Norden og Storbritannien. Bag virksomheden står ægteparret Bent og Xue Sandek, som selv designer og producerer smykker i materialer som sølv, forgyldt sølv, stål og læder.

San Design er specielt, fordi smykkerne giver mulighed for at kombinere og ændre på smykkerne, som du selv har lyst til. Flere af armbåndene har en silikonekerne, så du kan rykke perlerne tættere eller længere fra hinanden. På den måde kan du designe smykket, så det passer til dit outfit og din personlige stil.

San Design

Aktive filtre

Find smykker til både damer og herrer

San Design har smykker, som både klæder kvinder og mænd. Deres mange forskelligartede armbånd er lavet i rå materialer, som læder og reb, der giver associationer til outdoorliv og naturen. Er din kæreste vild med enkle, men maskuline, rå smykker, så kan du også få det hos os. Samtidig kan du finde de mere lette og feminine øreringe med ferskvandsperler.

Find den perfekte gave til din partner blandt halskæderne, øreringe eller armbåndene fra San Design. Deres unikke kombinationsmuligheder giver dig mulighed for et meget personligt smykke. Her er der tænkt over funktionaliteten, og du har mulighed for at bestille smykket i forskellige længder og farver.

Følg os på Facebook