Filtrer efter

Pris

Pris

  • 395,00 kr. - 3.450,00 kr.

Materiale

Materiale

Heiring Smykker | Køb bl.a. Ringe & Halskæder fra Heiring

Heiring

Heiring er indbegrebet af klassisk dansk design og håndværk, samtidig med fornyelse og variation. Heiring er grundlagt tilbage i 1976 i Randers med både værksted og tilhørende butik. Siden dengang har det anerkendte brand haft stor succes, og Heiring er i dag en af de store navne i den danske smykkebranche. Heiring laver smykker, der udstråler personlighed og charme. Når du køber et smykke fra Heiring, køber du et smykke for livet.

Hos Wienberg Guld & Sølv har vi udvalgt ringe, øreringe, armbånd og vedhæng, som vi finder smukkest fra deres store kollektion. Heirings kollektion består af elegante guldsmykker og smukke sølvsmykker i forskellige former og udgaver, og du kan derfor bruge lang tid på at lade dig inspirere af de mange unikke produkter.

Heiring

Der er 44 varer.

Viser 1-44 af 44 element(er)

Aktive filtre

Kendte serier af smykker

Det er muligt at bestille ringe og armbånd i alle størrelser, og de fleste smykker produceres også i flere farver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så undersøger vi gerne de mange muligheder for dig.

Husk også, at når du køber hos Wienberg Guld & Sølv, er der altid hurtig og gratis levering. Så bestil her på siden, eller kom og besøg os i butikken på Søndergade 19 i Silkeborg.

Følg os på Facebook