Filtrer efter

Pris

Pris

  • 300,00 kr. - 3.625,00 kr.

Materiale

Materiale

Vælg ringstørrelse

Vælg ringstørrelse

Heiring Smykker | Køb bl.a. Ringe & Halskæder fra Heiring

Heiring

Heiring er indbegrebet af klassisk dansk design og håndværk, samtidig med fornyelse og variation. Heiring er grundlagt tilbage i 1976 i Randers med både værksted og tilhørende butik. Siden dengang har det anerkendte brand haft stor succes, og Heiring er i dag en af de store navne i den danske smykkebranche. Heiring laver smykker, der udstråler personlighed og charme. Når du køber et smykke fra Heiring, køber du et smykke for livet.

Hos Wienberg Guld & Sølv har vi udvalgt ringe, øreringe, armbånd og vedhæng, som vi finder smukkest fra deres store kollektion. Heirings kollektion består af elegante guldsmykker og smukke sølvsmykker i forskellige former og udgaver, og du kan derfor bruge lang tid på at lade dig inspirere af de mange unikke produkter.

Heiring

Aktive filtre

Kendte serier af smykker

Det er muligt at bestille ringe og armbånd i alle størrelser, og de fleste smykker produceres også i flere farver. Tøv derfor ikke med at kontakte os, så undersøger vi gerne de mange muligheder for dig.

Husk også, at når du køber hos Wienberg Guld & Sølv, er der altid hurtig og gratis levering. Så bestil her på siden, eller kom og besøg os i butikken på Søndergade 19 i Silkeborg.

Følg os på Facebook