Filtrer efter

Kategorier

Kategorier

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 296,00 kr. - 1.475,00 kr.

Materiale

Materiale

Armbånd til mænd

Det er ikke kun kvinder, der kan bruge smarte og trendy smykker. Hos Wienberg Guld & Sølv finder du nemlig også et stort udvalg af smykker til mænd. Her på siden ser du vores store udvalg af armbånd til mænd, som spænder over mange forskellige designs. Uanset om du er til metaller eller naturligt udseende materialer, så finder du noget for enhver smag her. Prøv f.eks. vores smarte bead-armbånd, som er fremstillet i forskellige typer træ og sten. Disse flotte armbånd tager dig væk til sydens sol og giver dig et lækkert og sommerligt look.

Armbånd til mænd

Aktive filtre

Smarte smykker til mænd

Her på siden finder du både iøjnefaldende og afslappede armbånd til mænd. Uanset om du er til ”bling” eller lækre detaljer, så finder du det her. Vi har både smarte armbånd i træ og læder, som er specielt flottet til et afslappet outfit. Du kan også finde smukke kædearmbånd i sølv og stål, som uden tvivl vil fange ethvert øje.

Du finder også smarte armbånd i enhver tykkelse, så du helt selv kan vælge netop den størrelse, der bedst passer din stil. De smarte, brede læderarmbånd giver dig et råt udtryk, modsat de fine tynde kædearmbånd i oxyderet sølv, der elegant pryder håndleddet.

Følg os på Facebook