Filtrer efter

Pris

Pris

  • 250,00 kr. - 1.295,00 kr.

Materiale

Materiale

Aqua Dulce Smykker | Stort Udvalg af Feminine Kvalitets Smykker

Aqua Dulce

Her hos Wienberg Guld & Sølv kan du købe Aqua Dulces smukke og moderne smykker. Wienberg forhandler Aqua Dulce ørestikker, ørehængere, armbånd og armringe. Her kan du vælge imellem Aqua Dulce smykker med eller uden farverige sten, og nogle af smykkerne er mere detaljerede end andre. Dette gør det nemt for dig at mixe og matche dine smykker sammen med Aqua Dulce og hele tiden forny dit look.

Aqua Dulces smykker er feminine, men samtidig klassiske – og så er det smykker af god kvalitet og til fornuftige priser. 

Aqua Dulce

Der er 217 varer.

Viser 1-72 af 217 element(er)

Aktive filtre

Aqua Dulce – høj kvalitet og lækkert design

Aqua Dulce er sølvsmykker og forgyldte sølvsmykker i høj kvalitet og lækkert design. Alle Aqua Dulce smykker er 100% nikkelfri.

Smykkerne er fra den danske smykkedesigner Janne Lisberg Fisker. Janne har stort fokus på lækre materialer og drages af det farverige og alt, som skinner. Dette afspejles bestemt i hendes smykker. Smykkerne følger tidens trend, og Janne har derfor en bred kollektion af smykker på markedet, som du kan bestille igennem Wienberg Guld & Sølv. Du kan finde forskellige typer af smykker fra Aqua Dulce, og helt sikkert nogle, som rammer din personlige stil.

Fra Aqua Dulce kan du helt sikkert finde det perfekte smykke til dig selv eller til en gave.

Følg os på Facebook