Filtrer efter

Pris

Pris

  • 251,00 kr. - 19.800,00 kr.

Materiale

Materiale

Vælg ringstørrelse

Vælg ringstørrelse

Lund Copenhagen

Lund Cph er et dansk smykkefirma, der har været med til at viderebringe det danske smykkedesign igennem tiden. Lund Cph fremstiller klassiske smykker i guld og sølv i en kvalitet, der er brugsvenligt og i et design, der aldrig går af mode.

Siden bestiksølvsmed Flemming Lund modtog en sølvmedalje for sit svendestykke, har han overtaget virksomheder såsom ’Bernhard Hertz’, ’Kjeld Jacobsen – Brillantsmykker’ og ’Volmer Bahner – Emalje- og smykkefirma’ – alle sammen velansete smykkevirksomheder med en rig historie bag sig. Dermed har Lund Copenhagen sat sig tungt på det danske smykkemarked med leveringer til et utal af guldsmedeforretninger.

I dag bliver virksomheden drevet af Helle Lund. Hun tilføjer ægte perler og mange forskellige ædelstene til kollektionerne, som du også kan se her på siden.

Lund Copenhagen

Aktive filtre

Den klassiske marguerit

Findes der et mere dansk design end den smukke marguerit? De tidløse blomster har længe været et fast inventar blandt smykkedesignere. Her kan du finde dem som øreringe, brocher, fingerringe og halskæder i sølv og forgyldt sølv. De fungerer som den perfekte gave til kvinder i alle aldre til hverdagsbrug og til fest. I starten af 1940'erne fremstillede flere forskellige fremtrædende juvelerer i Danmark margueritserier i sølv med emalje, herunder Anton Michelsen, Volmer Bahner (som er den, der fortsat produceres hos Lund Copenhagen) og Bernhard Hertz.

Vi er glade for at kunne præsentere et stort udvalg af smykker fra Lund Copenhagen. Vedhæng til halskæder, ringe, armbånd og øreringe i enkle og tidløse design. Du kan tydeligt at se og mærke kvaliteten og erfaringen bag smykkerne, når du får det i hænderne.

Følg os på Facebook