Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 521,00 kr. - 3.400,00 kr.

Materiale

Materiale

Broche

En smuk broche er en stilfuld måde at pynte din jakke, din kjole eller din skjorte på. Brochen tilsætter elegance og personlighed til dit look, som ingen andre smykker gør. Hos Wienberg Guld & Sølv finder du brocher, der med garanti falder i din smag. Hvad end du er til sølv eller guld, stilren minimalisme eller gennemførte detaljer, finder du din nye broche her.

Broche

Aktive filtre

Sølvbrocher og guldbrocher til din samling

Vores smukke sølvbrocher sætter prikken over i’et på enhver smykkesamling – også din. Vores mange sølvbrocher er en æstetisk fornøjelse, der pryder dit outfit. Sølvbrochen er et godt valg til dig, der drømmer om at tilsætte elegance til dit look. En skøn sølvbroche er et oplagt valg til en skjorte, der klæder dig på til arbejdsdagens møder. Er dine drømme om en fin broche mere gyldne, har vi selvfølgelig også guldbrocher til dig og dit smykkeskrin. En fin guldbroche er den perfekte følgesvend til en smuk festkjole. Du kan også sætte brochen på den jakke, du bærer over kjolen. Det skaber en gennemført (gylden) tråd i dit look.

Gør dit udtryk personligt med en broche

Brochen har de seneste år gjort sit indtog i modebilledet – igen. Og det er ikke uden grund. En broche er et enkelt smykke, der har en særlig evne til at gøre dit udtryk personligt. Ta’ et kig her på siden, og find din nye broche – sølv eller guld.

Følg os på Facebook