Filtrer efter

Pris

Pris

  • 3.521,00 kr. - 4.695,00 kr.

Kleopatra Øreringe | Køb Online Her | SPAR 25% NU!

Kleopatra øreringe

Kleopatra er en dansk ombytningsserie fra Scrouples. Alle smykkerne er designet i 14 kt. rød- og hvidguld med brillanter W/SI, som er fremstillet af dygtige guldsmede efter gamle og stolte guldsmedetraditioner.

Det smarte ved denne ombytningsserie er din helt unikke mulighed for at bytte til et smykke med en større brillant indtil to år fra købsdatoen. Du skal kun betale forskellen mellem det gamle og det nye smykke.

Hos Wienberg Guld & Sølv er vi autoriserede forhandlere af Scrouples smykker – det er din garanti for, at smykkerne er ægte. Dit smykke leveres i en flot æske med et diamantcertifikat.

Kleopatra øreringe

Aktive filtre

Øreringe fra Kleopatra til enhver anledning

Med vores udvalg af Kleopatra øreringe på denne side har du nogle tidløse øreringe, som nemt kan pifte et hverdagsoutfit op. Samtidig er de perfekte til festkjolen med de flotte, glitrende brillanter. Om du er til ørebøjler eller ørestik, så kan du finde det blandt vores udvalg her.

Har du lyst til at se øreringene fra Kleopatra, inden du køber dem, er du altid hjertelig velkommen i vores butik i Silkeborg. Her kan du prøve smykkerne og se forskellen på brillantstørrelserne på Kleopatra og Kleopatra Queen. Vi står altid klar med kompetent faglig vejledning.

Følg os på Facebook