Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 296,00 kr. - 4.295,00 kr.

Materiale

Materiale

Vælg ringstørrelse

Vælg ringstørrelse

Nordahl Andersen

Her på siden finder du vores store udvalg af smykker og produkter fra Nordahl Andersen. Det danske smykkehus har eksisteret siden 1984, og det laver i dag smarte smykker og gaver til bl.a. barnedåb, konfirmation og studenterfesten. Hos Wienberg-guld.dk fører vi et stort udvalg af Nordahl Andersen produkter, som er håndplukket til siden. Du finder her smarte og smukke ringe i både 8 og 14 karats guld samt sterlingsølv. Derudover har vi også flotte smykker såsom manchetknapper i sølv og slipsenåle i forgyldt sølv.

Nordahl Andersen

Aktive filtre

Noget for enhver smag

Det store udvalg af Nordahl Andersen produkter tiltaler enhver smag og stil. Her finder du både lækre ringe samt halskæder og nøgleringe til studenten. Særligt Nordahl Andersen-ringene er populære, og disse kan fås i guld og sølv. De smukke ringe og manchetknapper kan fås med indsatte plader i sten fremstillet af onyx, sodalite eller tigerøje.

De lækre og enkle designs fra Nordahl Andersen udstråler elegance og moderne minimalisme, og du kan derfor købe smykker, der følger tidens trends. Med et flot smykke fra Nordahl Andersen kan du være sikker på, at du har købt et smykke for livet. Du er altid velkommen til at se de flotte smykker i butikken i Silkeborg.

Følg os på Facebook