Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.871,00 kr. - 25.995,00 kr.

Materiale

Materiale

Kleopatra Vedhæng | Køb Online Her | SPAR 25% NU!

Kleopatra vedhæng

Disse vedhæng fra Kleopatra er del af en serie fra den danske designvirksomhed Scrouples. Idéen med de flotte vedhæng er, at du får muligheden for at ombytte smykket til et smykke med en større brillant indtil to år efter købsdatoen. Du betaler kun for forskellen mellem det gamle og det nye smykke. På den måde kan du opgradere med tiden – en god idé til bryllupsdagen eller til en anden stor mærkedag.

Med de flotte vedhæng kan du bruge den samme kæde, men skifte vedhænget ud alt efter lyst og behov.

Her på siden kan du både finde det traditionelle Kleopatra og Kleopatra Queen. De fremstilles begge i 14 karat rødguld og hvidguld med brillanter i kvaliteten W/SI.

Hos Wienberg Guld & Sølv er vi autoriserede forhandlere af Scrouples smykker – det er din garanti for, at smykkerne er ægte. Dit smykke leveres i en flot æske med et diamantcertifikat.

Kleopatra vedhæng

Aktive filtre

Prøv Kleopatra vedhæng hos Wienberg Guld

Har du lyst til at prøve de forskellige vedhæng med en kæde, før du køber et, så er du altid velkommen i min butik i Silkeborg. Her er det selvfølgelig muligt at prøve smykkerne og se forskellen på brillantstørrelserne og elegancen på Kleopatra og Kleopatra Queen, mens du får kompetent faglig vejledning.

Kleopatra vedhæng er en dronning værdig med sine elegante design og glimtende brillanter. De er et godt bud på en fantastisk gave, der kan bruges hele livet igennem. Køb den til den næste konfirmation, årsdag eller bryllupsdag.

Følg os på Facebook