Filtrer efter

Pris

Pris

  • 2.970,00 kr. - 3.495,00 kr.

Materiale

Materiale

Kleopatra hjerte

Se vores udvalg af Kleopatra hjerter fra den danske virksomhed Scrouples. Disse smukke hjerter har den fantastiske mulighed for en ombytning inden for to år, hvor du kan vælge at opgradere dit smykke til en større brillant. Det er en helt enestående service, som vi er stolte af at kunne præsentere for dig hos Wienberg Guld og Sølv.

Hos Wienberg Guld & Sølv er vi autoriserede forhandlere af Scrouples smykker – det er din garanti for, at smykkerne er ægte. Dit smykke leveres i en flot æske med et diamantcertifikat.

Kleopatra hjerte

Aktive filtre

Scrouples – dansk design når det er bedst

Smykkefirmaet har i over 30 år designet unikke smykker, som danskerne længde har taget til sig. Esther og Anders Møller var de oprindelige grundlæggere af virksomheden. I dag er det den anden generation, Lene og Claus Møller, der står ved roret. De har formået at drive virksomheden videre til et moderne publikum, mens de har bibeholdt det tidløse design.

Vi er autoriserede forhandlere af smykker fra Scrouples. Det betyder, at du har en garanti for, at vores smykker er 100% ægte. Du får også en flot æske med et diamantcertifikat, når du køber et Kleopatra hjerte.

Kig ned forbi vores butik i Søndergade 19 i Silkeborg, hvis du helst vil se hjerterne, inden du køber et. Vi står altid klar til at vejlede dig, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Følg os på Facebook