Filtrer efter

Pris

Pris

  • 1.525,00 kr. - 4.125,00 kr.

BNH

Traditionelt, dansk design, når det er bedst. BNH har siden 1960’erne designet og produceret traditionelle guld- og sølvsmykker. De bliver solgt til hele Europa, men i Danmark har vi i mange år pyntet os flittigt med dem.

Her på siden kan du se vores udvalg af BNH dagmarkors i 8 og 14 karat. Det er den perfekte gave til barnedåben, konfirmationen eller en anden stor milepæl i din kæres liv. Korset er et tidløst design, som både udmærker sig til et hverdagssmykke og til festlige outfits.

BNH

Aktive filtre

Det danske dagmarkors

Oprindeligt er dagmarkorset et smykke, der har eksisteret som design siden middelalderen. Det skiller sig ud fra både de enkle kors uden motiv og krucifikser med en udformet Kristusfigur. Dagmarkorset har også den lidende Jesus afbilledet på korset, men som en indgraveret del af smykket.

Flere dagmarkors har bønnen Fadervor indgraveret på bagsiden. Du kan også finde De 5 afbilledet på bagsiden: Jesus, Jomfru Maria, Johannes Døberen samt helgenerne Basilios og Johannes Gyldenmund. Vælg mellem de to design her på siden.

Dagmarkorset fra BNH er dansk håndværk, når det er bedst. I mere end 60 år har de designet, formet og produceret traditionelle halskæder, armbånd og smykker, som kan bæres hele livet.

Følg os på Facebook