Filtrer efter

Mærker

Mærker

Pris

Pris

  • 446,00 kr. - 595,00 kr.

Materiale

Materiale

Smykkesæt

Et smykkesæt, hvor smykkerne på fineste vis matcher, tilføjer elegance og finesse til dit look. Det skaber en rød tråd i dit udtryk. Hos Wienberg Guld & Sølv har vi et gennemført udvalg af smykkesæt i både sølv og i guld. De gyldne smykker matcher din festkjole til perfektion, men gør det også godt i selskab med et minimalistisk outfit til hverdag. Smykkerne i sølv er en smuk følgesvend til din blazer. Mulighederne er mange. Se vores forskellige smykkesæt her, og find dit favoritsæt, der snart skal glæde dig og dit skrin.

Smykkesæt

Aktive filtre

Smykkesæt til kvinder

Vores mange smykkesæt til kvinder er forskellige i udtrykket. Vi har smykkesæt i guld og smykkesæt i sølv. Vi har enkle smykkesæt, men også smykkesæt hvor de små detaljer spiller en afgørende hovedrolle. Fælles for alle vores smykkesæt er den høje kvalitet, smykkerne er produceret i – og selvfølgelig det gennemførte design.

Find det perfekte matchende sæt her

Når du tager et blik på siden her, vil du hurtigt se, at der er mange muligheder, når det kommer til smykkesæt, hvor kvalitet og design er omdrejningspunktet. Og det kan være svært at vælge. Ta’ dig god tid. Det skal nemlig helst være et smykkesæt, du med stor glæde vil pryde dig med hver dag. Vi glæder os til at sende smykkesættet til dig.

Følg os på Facebook