Filtrer efter

Pris

Pris

  • 2.730,00 DKK - 5.917,00 DKK

Materiale

Materiale

Vælg ringstørrelse

Vælg ringstørrelse

Kleopatra ring

Kleopatra er navnet på en yderst smuk serie af ringe fra det danske designhus Scrouples. Scrouples producerer flotte og unikke smykker i trendy kollektioner, og de spænder vidt og bredt i prisklasserne. Hos Scrouples finder du smykker i både den helt billige og den dyre ende af prisklassen, så alle kan finde noget for egen smag. Hos Wienberg Guld & Sølv fører vi serien af ringe ved navn Kleopatra og Kleopatra Queen, som fremstilles i 14 karat rødguld og hvidguld med brillanter i kvaliteten W/SI.

Kleopatra ring

Der er 4 varer.

Viser 1-4 af 4 element(er)

Aktive filtre

En dronning værdig

Kleopatra er en smuk og populær ombytningsserie i elegant dansk design fra Scrouples. Ringen er opkaldet efter den ægyptiske dronning, der var kendt overalt for sin skønhed. Kleopatra-ringen er det legendariske navn værdigt, og de smukke ringe er yderst flotte at se på. Ringen er udført i en utrolig elegance, der er en dronning værdig.

Lige nu får du 25% rabat på Kleopatra ringe samt gode tilbud på Kleopatra øreringe og vedhæng. Du er altid hjertelig velkommen i vores butik i Silkeborg på Søndergade 19, hvor det selvfølgelig er muligt at få kompetent faglig vejledning samt at prøve smykkerne. Her kan du også se forskellen på brillantstørrelserne og elegancen på smukke Kleopatra og Kleopatra Queen.