Kleopatra Smykker | Køb bl.a. Kleopatra Ring og Vedhæng Online

Kleopatra

Lige nu 25% rabat på alt Kleopatra

Kleopatra - Lad dine drømme starte her med denne smukke ombytningsserie fra Scrouples. Hurtig levering og gratis fragt.

Kleopatra er en smuk ombytningsserie i elegant dansk design fra Scrouples.

Serien består af Kleopatra og Kleopatra Queen, der begge er designet, så brillanterne fremstår på smukkeste vis i harmoni med guldet, hele serien er fremstillet efter gamle stolte guldsmedetraditioner af dygtige guldsmede.

Kleopatra og Kleopatra Queen fremstilles i 14 karat rødguld og hvidguld med brillanter i kvaliteten W/SI, serien består af flotte ringe, øreringe, ørebøjler, vedhæng og hjerter.

Kleopatra og Kleopatra Queen kan vokse/ombyttes til et nyt smykke med større brillant (mindste byttetrin er 0,05 ct.) indtil 2 år fra købsdatoen. Der betales kun forskellen mellem det gamle og det nye smykke, og det er selvfølgelig muligt, at skifte mellem rødguld og hvidguld når smykket vokser til et større.

Du er altid hjertelig velkommen i min butik i Silkeborg beliggende Søndergade 19, hvor det selvfølgelig er muligt, at prøve smykkerne og se forskellen på brillant størrelserne og elegancen på Kleopatra og Kleopatra Queen, samt få kompetent faglig vejledning.

Når dit Kleopatra smykke skal vokse/ombyttes, skal du komme ind i butikken, hvor vi sammen finder den bedste løsning for dig.

Det er desværre ikke muligt at give rabat på ombytninger.

Kleopatra

Der er 16 varer.

Viser 1-12 af 16 element(er)

Aktive filtre