Smykker med farvede sten

Smykker er altid et populært valg, og varianter med farvede sten giver dig mange muligheder for at tilføje nye, flotte farver til samlingen af smykker i netop dit smykkeskrin. Disse smykker med farvede sten er utrolig smukke og dragende, og uanset hvilken type du er til, kan du glæde dig over vores spændende sortiment af forskellige smykker i mange farvenuancer. Her hos Wienberg finder du nemlig et stort udvalg af de flotteste øreringe, ørestikkere, halskæder og armbånd med et væld af farvede sten og perler.

Smykker med farvede sten

Aktive filtre

Smykker med krystal, kvarts og meget mere

Udover at være særdeles smukke at se på, siges det også, at mange krystaller og sten rummer særlige, energibalancerende egenskaber. Nogle smykker med sten har en healende og energibalancerende effekt, og ved du ikke helt, hvilket af vores smykker, du skal vælge, giver det derfor måske god mening for dig at kigge på hver enkelt smykkes egenskaber. 

Agater siges at styrke selvtilliden og handlekraften, imens en labradorit fremmer overblik og intuition og ligeledes skulle hjælpe mod fordøjelsesproblemer. Rosakvarts er kærlighedens sten, der også står for tilgivelse, ro og balance, og den lyserøde sten er derfor et særdeles populært valg. Uanset om du tror på egenskaberne ved krystaller og sten eller ej, er smykker med farvede sten under alle omstændigheder særdeles dekorative, og vi håber, at du vil finde det perfekte smykke her hos os. 

Skab din egen personlige stil og mix gerne mellem smykker med og uden sten, de komplimenterer hinanden så smukt og får det smukkeste frem.

Sæt kulør på tilværelsen med farvede sten og perler

Det gode ved smykker med farvede sten er, at de kan bruges til at sætte lidt ekstra kulør på både tilværelsen og din personlige stil. Det gælder uanset om der er tale om øreringe, ørestikkere, halskæder eller armbånd, for de kan alle være med til at gøre et simpelt outfit til noget helt særligt. Skab et unikt farvespil med flere forskellige farvekombinationer eller vælg blot smykker med sten i din yndlingsfarve, og du får rig mulighed for at sætte prikken over i’et. Med smykker med farvede sten kan du nemlig ikke andet end at blive glad.

Øreringe, halskæder og armbånd med farvede sten

Et smykkeskrin er aldrig fuldendt uden smykker i forskellige stilarter, og det gælder også for smykker med farvede sten. Ligesom at de nemt kan mixes med hinanden på kryds og tværs, så er der også rig mulighed for at blande dem med alle de smykker, du allerede har i din smykkesamling. Vælg de smykker, der taler mest til dig og din stil, og du vil kunne bruge dem til hvilken som helst anledning, til hverdag såvel som til fest. Med farvede smykker er det nemlig kun fantasien, der sætter grænser for, hvornår og hvordan de kan bæres af dig.

Pynt dine øre med øreringe med farvede sten og perler i form af blandt ørestikkere og hængeøreringe, bær en halskæde med farvede sten om halsen eller vælg et enkelt armbånd med farvede sten til håndleddet. Mulighederne med farvede smykker er nærmest uendelige.

Forkæl en du har kær med smykker med farvede sten

Smykker er, og vil altid være, en oplagt gaveidé, der med sikkerhed vil bringe glæde hos modtageren. Hvad enten det er til fødselsdag, konfirmation, studentergilde eller som en “bare fordi” gave, så kan smykker med farvede sten bæres af alle og enhver. Smykkerne giver anledning til forkælelse, og på den måde vil de med stor sandsynlighed fungere som et minde om dig og anledningen, som modtageren altid vil kunne bære tæt på kroppen. Så gør dine nærmeste en tjeneste, og forær dem fine øreringe, halskæder eller armbånd med farvede sten og perler, som de vil kunne nyde godt af i mange år frem.

Unikke, farverige smykker med helt særlige egenskaber

Udover at være særdeles smukke at se på, siges det også, at mange krystaller og sten rummer særlige egenskaber. Nogle smykker med sten har en healende og energibalancerende effekt, mens andre giver ekstra styrke. Så hvis du ikke helt ved, hvilke af vores smykker, du skal vælge, giver det måske god mening for dig at kigge på hver enkelt smykkes egenskaber. Her siges det blandt andet, at:

  • Agater styrker selvtilliden og handlekraften, mens den beskytter mod stress og angst.

  • Labradorit fremmer overblik og intuition og skulle hjælpe mod fordøjelsesproblemer.

  • Rosakvarts er kærlighedens sten, der også står for tilgivelse, ro og balance, og den lyserøde sten er derfor et særdeles populært valg blandt mange.

Opdag fine smykker med farvede sten hos Wienberg

Uanset om du tror på de mange egenskaber ved krystaller og sten eller ej, er smykker med farvede sten og perler under alle omstændigheder særdeles dekorative. De kan bruges til enhver anledning, og derfor håber vi, at du vil finde det perfekte smykke for dig her hos os.

Med vores smykker har du nemlig rig mulighed for at skabe din egen personlige stil og mixe smykker både med og uden sten. Fælles for dem alle er, at de komplimenterer hinanden så fint og, at de får det smukkeste frem i hinanden og ikke mindst dig. Og uanset om du er på udkig efter øreringe, halskæder eller armbånd med farvede sten, så vi med garanti nogle, der passer til dig.

Følg os på Facebook