Smykker med farvede sten

Hos Wienberg finder du et stort udvalg af de flotteste smykker med farvede sten. Smykkerne er et populært valg og giver dig mange muligheder for at tilføje farve til samlingen i dit smykkeskrin. Smykker med farvede sten er utrolig smukke og dragende, og uanset om du er til krystaller, farvede kvarts, agater, topaz, onyx eller phrenit, kan du glæde dig over et spændende sortiment i mange farvenuancer.

Smykker med farvede sten

Der er 583 varer.

Viser 1-72 af 583 element(er)

Aktive filtre

Smykker med krystal, kvarts og meget mere

Udover at være særdeles smukke at se på, siges det også, at mange krystaller og sten rummer særlige, energibalancerende egenskaber. Nogle smykker med sten har en healende og energibalancerende effekt, og ved du ikke helt, hvilket af vores smykker, du skal vælge, giver det derfor måske god mening for dig at kigge på hver enkelt smykkes egenskaber. 

Agater siges at styrke selvtilliden og handlekraften, imens en labradorit fremmer overblik og intuition og ligeledes skulle hjælpe mod fordøjelsesproblemer. Rosakvarts er kærlighedens sten, der også står for tilgivelse, ro og balance, og den lyserøde sten er derfor et særdeles populært valg. Uanset om du tror på egenskaberne ved krystaller og sten eller ej, er smykker med farvede sten under alle omstændigheder særdeles dekorative, og vi håber, at du vil finde det perfekte smykke her hos os. 

Skab din egen personlige stil og mix gerne mellem smykker med og uden sten, de komplimenterer hinanden så smukt og får det smukkeste frem.

Følg os på Facebook