Du er altid hjertelig velkommen til at komme ind i butikken, hvis du har et smykke der er gået i stykker eller ikke passer i størrelsen længere. Jeg har stor erfaring i hvilke muligheder der er for at få det repareret.

Jeg kender selv affektionsværdien af arvesmykker og smykker vi har fået igennem livet og jeg ser ofte muligheder i at bevare, renovere eller ændre nænsomt på smykket. Samtidig er det også nødvendig at kigge efter slidtage og ofte opstår der nye muligheder, hvis det ikke er forsvarligt at reparere.

Det er muligt at få repareret, isat sten og brillanter samt omsmeltet guld her i butikken og jeg hjælper gerne med at finde den helt rigtige løsning for dig og dine smykker.

Jeg samarbejder med 2 dygtige guldsmede, der er passioneret om deres håndværk og som respekterer værdien af dine smykker.

Det er altid muligt at få en pris på reparationen, så ved vi hvad det koster.

Er din perle- eller stenkæde gået i stykker omtrækker jeg den gerne igen, priser fra kun 150,- kr.

Jeg udfører graveringer både på maskine og hos en håndgravør, så meget kan lade sig gøre og gravering gør ting meget personlige.

Har du et ønske om at pifte dit sølvtøj op, forsølve barnesko og sutter eller nyforsølvning af smykker, har jeg også samarbejde med en af landets dygtigste sølvsmede. 

  

Wienberg Guld & Sølv - Få dine smykker repareret her

Wienberg Guld & Sølv - Søndergade 19 - 8600 Silkeborg - tlf. 71905689

Følg os på Facebook